Sta vam se dopada, a sta ne na vasoj Daciji?

prethodna tema - sledeća tema

DUSTER2010

Putni kompjuter me zeza. Ponekad kada palim auto kao da se sam resetira i to djelomično. Pokazuje manju količinu goriva od one koju imam, manju kilometražu. Kada se to dogodi vozim ga normalno i kada ga ugasim i opet upalim sve bude u redu, ali ne svaki puta. Kada ga tankam resetiram putni komp i sve bude u redu dok ponovo ne poblesavi, nakon dan, dva, tjedan dva.  :ljut: :banghead: :banghead:

Zoran

Dopada mi se veliki izbor guma za 15 colske felne.

Zoran
Sam svoj gazda - vazda.

montenegrino

posle skoro 300 km,par utisaka...
sjenilo za sunce kada se spusti zaklanja skoro trecinu unutrasnjeg retrovizora,
brisaci bi mogli biti duzi...velika neobrisana povrsina ostaje po sredini i nisko se spusta,plus se tuda sliva voda i dodatno zamucuje povrsinu.Desni brisac ostavlja veliku povrsinu neobrisanu duz citave desne bocne strane,sto dodatno povecava mrtav ugao...moze biti nezgodno u odredjenim situacijama...
e sad,neko je spomenuo ugradnju duzih metlica brisaca...ocito je da ima prostora,pa me zanima da li je to neko i realizovao,i da  li eventualno te duze (samim tim i teze) metlice opterecuju elektromotor brisaca?
Ne dopada mi se obruc upravljaca i osjecaj koji daje u voznji.Tanak je (ili sam ja bio navikao na prethodnom autu,imao sam oblogu) i klizi u voznji,nekako nemam sigurnost da neke operacije obavim jednom rukom, strah me je da ce mi iskliznuti.
ovo su sve sitnice,ali eto rekoh da podijelim sa vama :)
sve ostalo za sad cista petica  :aplause:

Tsky

Ja sam prilikom preuzimanja vozila morao odmah promijeniti metlice jer je padala kiša. O originalnim ne bih trošio riječi. Ukratko na prvpj pumpi sam nasuo gorivo i zamijenio metlice. Postavljene su Champion dužine 52 cm. Odlično brišu cijelu površinu i do sada nema nikakvih problema

Dejan 1,4mpi

Posle vise od 10.000 km (za tri meseca) - sve mi se svidja!

Ako bih "terao mak na konac", naveo bi da senilo za sunce ispred vozaca, kada se delimicno otvori, ponekad ispadne samo od sebe iz levog lezista, sto je veoma opasno, narocito pri brzoj voznji. Ne znam zasto se to desava. Da li jos neko ima taj problemcic?

Zoran

Kod mene nikad nije ispalo - popravljaj ti to.

Zoran
Sam svoj gazda - vazda.

Keka

Citat: Zoran poslato 16.11.2010. - 20:39
Dopada mi se veliki izbor guma za 15 colske felne.

Zoran

Dopada mi se sirok izbor auto-kozmetike.

Keka
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

david

Tanak lim. Na boku gepeka netko se skoro naslonio guzom i uvio lim. Srecom u gepeku do stopaljke ispod tapacirunga ima rupa, zavukao ruku i vratio lim nazad. Dopada mi se sto su ostavili tu rupu da moze ruka da se zavuce, hi hi hi...

kiborggg

Smetaju mi sitnice. Ono sto mi najvise smeta su glupi i bezobrazni ljudi. Prije par dana se nađem s dva druga s kojima se nisam vidio duže vrijeme. Kad smo se našli na parkingu komentarisali kola od jednog drugara. Pitaju oni mene sta ti vozis. Ja kažem opušteno dačiju. A oni u smijeh. ahhahah. pa hahahah. A meni nesto bilo krivo.. uf! Ja se kao kezi malo i lagano krenuo da opravdavam kupovinu. Kao, evo sjedi, probaj. Posle su komentari su bili nije lose,ovo ono. Al gledaju logo dacije na volanu ko da je posran, sa polu kezom na licu. Bas mi krivo bilo. btw. jedan vozi golf 6,a drugi megan predposlednji.  :gun:

sorry za  :offtopic: morao sam da se izduvam... Hvala na razumjevanju.

Jeca

sta god da vozili ruzno je da se tudjem trudu i radu ruga<nije ti sa neba pao>tako da ih ti izbrisi iz imenika i samo :dance:!
a meni smetaju rucice pokazivaca pravca,mogli su bolje da ih smisle,desava se da uspem svetlo da ugasim a htedoh samo da obavestim o promeni pravca....
a sve mi se ostalo svidja~za 4000km, :lazy:

Goja

Svidjaju mi se super elasticni branici. Rade radnju.

dzaga

Ne sviđa mi se to što nikako ne mogu da ugradim dnevna svetla a da bude legalno i da ne narušava garantni rok. Osvajamo Evropu Dačijom a nema mogućnosti (fabričke) za ugradnju dnevnih svetala!!! Čak je od 01.01.2012.g. zakonska obaveza u EU (za sve proizvođače automobila) - ugrađena dnevna svetla.

Tsky

Kiborg,

Poznat mi je problem ismijavanja Dacie, samo ja sam primijetio da i ljudi koji Daciu ne mogu očima vidjeti za SW kažu da je izrazito lijep. Ja sam ranije vozio BMW 3, nemam namjeru praviti poređenje bilo bi isuviše glupo. Ono što je interesantno ovdje u BH a i šire su općepoznai "znalci" i raznorazni stručnjaci. Sve znaju čudo jedno. Nikada takvi ne bi sjeli u "to", bože sačuvaj. Takvi kada su se rodili, u ruci su nosili vozačku dozvolu i VW znak. Međutim istina je da nisu u stanju ni biciklo kupiti bez velike muke. Ja sam SW kupio jer mi je poznata izdržljivost Dacije. Iskreno Logan ne bih uzeo radi izgleda (moramo priznati da dizajn prodaje automobile) neka se niko ne ljuti. Ovo ne znači da se radi o nekvalitetnom vozilu. Naprotiv. Čitav život proveo sam uz privredna vozila i njihovo održavanje (još radim u jednom poznatom servisu) te su mi poznate neke statistike koje se ne mogu naći van profesionalnih krugova. Po tim podacima Dacia stoji bolje i od Renaulta (a bogami i od mnogih "velikih" marki). Dagle Kiborg samo vozi.

Loganovac

Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

kiborggg

Tsky, hvala na riječima podrške. Bijeljina je relativno malo mjesto, tako da ću na slične komentare i podsmjehe jos da nailazim. Vidim lokaciju "Tuzla" pa predpostavljam da si auto kupio tamo, kao što sam i ja  :to: