Ostala vozila članova

prethodna tema - sledeća tema

Zoran

Ja sam garanciju batalio čim sam kupio auto.
Najčešći kvar u garanciji je ablender. Motori rijetko crkavaju na Daciama.
Sam svoj gazda - vazda.

Aleks

Meni na Loganu crko menjač u prvoj godini.
Kako sam sve pare bio istreso za auto i još uzo kredit, da nisam imao garanciju mogo bi samo da ga parkiram pod šljivu.
Garancija mu dođe isto ko kasko. U većini slučajeva ne zatreba al kad zatreba....

kiconix

Citat: Zoran poslato 10.12.2019. - 19:20
Ja sam garanciju batalio čim sam kupio auto.
Najčešći kvar u garanciji je ablender. Motori rijetko crkavaju na Daciama.
Zoki, molim te.
Ne pricamo o Daciji 1.4 nego o VW 1.2 tsi.
Osim sto su oba benzinci i SUS motori, dodirnih tacaka nemaju.

Sunđer Bob

Citat: vladimiris poslato 10.12.2019. - 15:30
Mnogima se gubitak garancije isplati ... Ima na you tubu, zanimljiv klip jednog lika - "Zašto sam napustio Kia sedmogodišnju garanciju", u kojoj objašnjava svoje razloge.

Taj lik je doktor medicine a mehanikom se bavi iz hobija. Više ga je koštao alat i vreme za traženje delova nego da je plaćao servis. On vozi nekog atmo benzinca 1.4 koliko sam shvatio. Bilo šta da mu se pokvari, može da plati opušteno i o tome će napraviti klip za svoj kanal. Držite se ovlašćenog servisa dok ste u garanciji a You Tube je za malu decu da se zabavljaju.

Keka

jutros negde u okolini NS...od kvarova nista, jos uvek fabricke sijalice, cak i u dnevnim svetlima. Idemo dalje :dance:
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

Zoran

Želim sreću za volanom i još puno km
Sam svoj gazda - vazda.

szs

Kako ga Keka pazi, mazi i pere svaki dan po PSu
Zato nam kiša ne prestaje  :Smiley:
:friends:
Za 44 god vožnje: VW 1300,Zastava 750,Lada 1600,Fiat 650P,Trabant 601K, Trabant 601L,Fiat 650P,Audi 80 1.6D,Yugo 1.0,Mercedes 190D,Yugo 1.1,Corsa 1.7D,S Oktavia 1,9D,F Punto 1.3mjt, D Sandero 1.4,T Avanza 1.3,T Agya 1.0,D Sandero 1.5D, T Aygo X-Play, T Yaris 1.5 Stella

Keka

Cetiri godine i dve nedelje. Do sada redovan servis na 15.000km, 30.000km, 45.000km i 60.000km. Od kvarova-i dalje nista. Ni sijalica.
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

Zoran

Sam svoj gazda - vazda.

Raja

Pih! Izeš ti taj karting kad mu za četri godine ne vrisne ni sijalica.  :whistling:

pjovan

Od prije osam meseci promenio marku presao na Mitsubishi ASX a Logan koji me verno sluzio 15 god presao kod novog gazde prije neki dan.

Zoran

S obzirom da Dacia stalno diže cijene i ja razmišljam o sličnoj varijanti.
Sam svoj gazda - vazda.

pjovan

za slicne pare u dacii nije bilo ni radio ni zvucnike za ostalo da ne pricam

Zoran

Sasvim opravdano si postupio
Sam svoj gazda - vazda.

MitarMrgulic

Kakav je taj Mitshubishi, što se tiče godišta, motora, cijene?