Ostala vozila članova

prethodna tema - sledeća tema

miki-bgd

gromovnik

Hvala na čestitkama. Boju i nisam mogao da biram, jedino između te i smeđe, a plava mi se više svidela.

Evo 2 slike iznutra:

bocca

Ako se malo uporede cene dizela ovoliko košta i logan! Samo 10 cm kraći i 25 konja manje bez ulaženja u ostale detalje! Svakako je Pežo bolja kupovina. Uživaj!

cika mili

Čestitke! Sviđa mi se.  :to:

Keka

Karting na moru. Htedoh u Bijeljini da sipam 98, ali je 10 evrocenti skuplje od 95 (2.24-2.04). I sa ovim zadovoljan.
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

Keka

Danas me neko zaradovao na parkingu....Tj nije neko, sivi Getz, iskopace njega Keka, a onda...

Malo poliranja Sonaxom i bolje izgleda.

Gde je oguljeno do plastike, popravio cetkicom, ali se ne gadja boja  :ces:

Bar branik nije pukao.

Veterinar

Nije strašno i nije lim... Dobro je to prošlo.

Keka

Tri godine i dva meseca. Redovan servis na 15.000km, 30.000km i 45.000km (koji kosta kao sv. Petra kajgana). Od kvarova-i dalje nista. Ni sijalica. Sirena zamenjena na proslom servisu zbog neadekvatnog tona.

vladimiris

Keko, ne mogu da se načudim koje su cene.Dakle svećice i zamena svećica bezmalo 100 evra! I na kraju sve ukupno oko 33.000 dinara. Nama vlasnicima logana i sandera, ovo izgleda kao druga dimenzija... :)  Ajde, da ne bude sve tamno, dobro je što nisi imao neke kvarove i da te ibica dobro služi. Pozdrav!   :to:

Keka

Skupo, ali ne mnogo skuplje nego svecice za 0.9TCe ili 1.2TCe. Veterinar je placao svecicu oko 1900 din komad, a ruke za taj servis su bile skoro 10.000 din. U slobodnoj prodaji platinum svecice su 10-15 evra komad.

kiconix

Najbolja fora je, nema velikog servisa.
Pa ti na 90kkm platis 3 velika servisa kroz redovno odrzavanje.
Jebes ti takvu filozofiju.

Zoran

Kakva bi bila računica raditi sve u sopstvenoj režiji?
Sam svoj gazda - vazda.

Aleks

vladimiris

Mnogima se gubitak garancije isplati ... Ima na you tubu, zanimljiv klip jednog lika - "Zašto sam napustio Kia sedmogodišnju garanciju", u kojoj objašnjava svoje razloge. U principu koliko para uštedi za tih sedam godina održavanja, nije za čudo. Naravno, ko je voljan da se stim "zeza" i da rizikuje...

kiconix

Odgledao sam taj klip.
Isto sam i ja uradio sa mojim Loganom ali ovde je po sredi nesto sasvim drugo
Da sam na Kekinom mestu i ja bih isto uradio, barem mirno spava.
Da ne zaboravimo, u pitanju je 1.2 tsi.
Svaka intervencija na motoru moze da kosta papreno.