Koliko ste presli svojom Daciom

prethodna tema - sledeća tema

MitarMrgulic

Zorane druže, mislim da te je neko već negdje pitao, ali ako ti nije mrsko, daj navedi drugarima,
koje su značajnije stavke ulaganja i mijenjanja dijelova bile u tih 430 000 km :)

kiconix

Zoran

427 350 km.
Mitre ukucaj 400 000 km okruglo i ima dosta toga napisano.  :wave:
Sam svoj gazda - vazda.

bocca

Ja sutra okrećem 170.000km. Posle 8 godina i nešto sitno.
p.s na poslednjem servisu ukapirao svoj previd, greškom svećice guraju preko 115.000km.

nik

lemetar

130 000 km, za nepunih 12 godina.
It is I!

zzechner_sk

18. ovog mjeseca dvije zanimljive "igre brojeva", na relaciji Bg - Popovača pred svitanje nakon polaska iz BG i nakon svitanja negdje oko Sl. Broda, a 23. (pet dana kasnije) otprilike na istoj dionici (između Županje i Sl. Broda) na povratku iz Kragujevca "zaokružio" na 34.000 u 25. mjesecu korištenja. I dalje uživam u svakom kilometru  :lazy:

2023. moj vjerni Logan MCV otisao u dobre ruke, a zamijenio ga je Suzuki S-Cross Premium

Highlander

Bogami, ne štediš "makinu". Samo naprijed !
:brutal: :driver:
Koja su kola to bolja od Moskviča???!!!

zzechner_sk

Citat: Highlander poslato 29.06.2018. - 08:50
Bogami, ne štediš "makinu". Samo naprijed !
:brutal: :driver:

Nije da ne štedim. Hyundai mi je koristio kao terenski/gradilišni, a sad službeni Citroen C-Elysee obavlja tu dužnost
(Sisak - Petrinja i gradilišta po Petrinji lokalno uz pokoji odlazak do Zagreba).

Makina se koristi i odmor je na relacijama Sisak - Kragujevac te se 90% kilometraže odradilo u tom režimu (autoput), kao što
će i ovo ljetovanje (zdravlja Bože) biti na relaciji Sk - Kg - Višegrad - Orebić na Pelješcu i natrag, uz posjet Splitu i
Mostaru, te izlet na Korčulu u dva tjedna će biti cca 3-3500 km.

Na tim relacijama (većinom autoput) s isključenim ECO krstarim uz potrošnju 4,7 - 5,0 l/100 km, naravno kad me
netko isprovocira "pročistim" ga na full gasu par km. Kazaljka na satu dodje do 178 km (u knjižici je max na 173 km),
no znam da u tom području mora toliko "lagati". Inače, za divno čudo, brzinomjer je iznenađujuće precizan u većem dijelu
područja, tako da radari na autocesti uglavnom pokazuju koliko i brzinomjer (u zoni 120 - 140 km/h).

Sve je ostalo kao i prvog dana kad sam ga preuzeo :respect:
2023. moj vjerni Logan MCV otisao u dobre ruke, a zamijenio ga je Suzuki S-Cross Premium

nik

Juce na Loganov 12. rodjendan.

kiconix

vladimiris

Prešao 150.000 km, logan 1.4 2006 god. Plin ugrađen na 57.000 km, kada sam ga i kupio od prvog vlasnika, sa tačno 5 godina.

shole

Sinoć, sat prebacio prvih 100000km nakon 7,5 godina druženja.

zzechner_sk

25.10. kod Slavonskog Broda, opet igra brojeva; 28. mjesec korištenja auta.

Loganovac

Jeste igra brojeva, ali i igra sa mobilnim telefonom na 130km/h. Problem je što u toj igrici imaš samo jedan život.
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.