Koliko ste presli svojom Daciom

prethodna tema - sledeća tema

Zoran

:aplause:,moja kilometraža 395 300,  :wave:
Sam svoj gazda - vazda.

Boban

Mene sramota i spomenuti...posle 9 godina 94000km :(

Loganovac

Zašto sramota, pa nije ovo nikakvo takmičenje. Neko auto koristi profesionalno (taksi ili prevoženje robe), neko stanuje daliko od posla, čak u drugom gradu, neko obilazi znamenitosti i vikendom ne vadi dupe iz auta _ svaka čast, ali ima i onih koji peške idu na posao, na letovanja i zimovanja (ako uopšte idu) ne idu kolima itd. Kako to može da se upoređuje? Ajde ovako da razmislimo: 30.000km godišnje znači oko 2.000 litara bwnzina ili najmanje isto toliko evra. Da li je normalno da prosečna srpska porodica može toliko da izdvoji samo za vozikanje?
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

Zoran

Samo je važno primjetiti koliko duže traju neke stvari ako se auto koristi svakodnevno  (  izduvni sistem, gume, farba,  akumulator. ..)
Sam svoj gazda - vazda.

Boka

@Zoki , bravo za kilometrazu.  :respect:

Aleks

Boban

Svaka čast Zoki i od mene ali meni su se kola već pomalo i smučila.Koristim ja auto do posla i vikendom i za odlazak na letovanja(ove godine 2 puta za Mađarsku,Zlatibor ranije za Crnu goru itd.).U firmi sam stalno u kolima po celoj Srbiji i onda mi bicikl više prija pogotovo leti tako da onda voljena Dačija odmara u garaži.Sad će ona biti više korištena ali do posla mi je samo 6km i nazad tako to je razlog male kilometraže mada se i ja slažem da auto treba voziti jer stajanjem brže propada.

Lazar@

Zoran

400 000  km. Bit će slika i kratki rezime
Sam svoj gazda - vazda.

dekiv68

Svaka čast Zoki.

Jel basic sa crnim branicima i koliko je koštala pri nabavci

Andrix

28000 za 4 god, ima li ko manje   ...?
Nisam toliko bogat da bih kupovao jeftine stvari

Zoran

Jeste bazni ali su branici u boji karoserije. nov je koštao 6315 eura.
Sam svoj gazda - vazda.

dekiv68

Ekstra odnos cena - kvalitet (upotrebljivost)

Highlander

U ponedjeljak, 20.nov.2017. bilo je okruglo tri godine druženja sa Dasterom !
Danas mali jubilej !

Koja su kola to bolja od Moskviča???!!!

mladja73

Trčeći il' polako, svi na kraju stižemo na isto mesto.