konacno je stigao STEPWAY :)

prethodna tema - sledeća tema

ziki_the

Vidjen autic izgleda perfektno :ziveli: :ziveli: :jea:

crevce

Dobro kad vi tako kazete... Mazicu ga i pazicu ga i zvacu ga Djole :).... Pa ce valjda da zivne kad predjem tih famoznih 3k km

LeNgenda

Budi uveren u to, 87 konja u tonu lima sa vozacem se jako lepo preze... Ja znam da je razlika pocela da se uocava vec posle prve hiljade, a uravnotezilo se i ustalilo izmedju cetvrte i pete hiljade.
Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.

zveki66

Cestitam, nek je sa srecom i da te odlicno sluzi. Uh, mnogo je lep osecaj kada udjes u auto a on mirise na NOVO.  :to:

shole

Nek' je sa srećom i u zdravlju da ga voziš! :ziveli: Ja očekujem da mi sandero stigne početkom iduće sedmice,pa da i ja takođe postanem punopravan član foruma! :cul:

Aleks

MajorSoul

Jesi li ga oprao vise?  :njanja:
Gde su te slike  :cool:
:wind:
..need more buttons..

crevce

Ma oprao i opet ga isprljao :) evo obecavam slike sutra ako bude suncan dan kao sto je bio danas. Inace moram da kazem da sam primetio da je auto vec posle 150 predjenih km postao za nijansu startniji i za nijansu tisi. A i primetio sam da je u prvim voznjama jako brzo postizao radnu temperaturu, neverovatno, dok krenem dve crte i dok drugi put bacim pogled vec je 4. Sad se malo sporije greje. Sto se potrosnje tice, nisam merio ali sudeci po crticama kontam da je tu negde oko 10, sve gradska voznja.

MajorSoul

Naravno pada kisa i nista od slika  :bonk:
Meni Duster trosi 10l, jesi siguran da nije manja potrosnja?
..need more buttons..

Sale

CitatSto se potrosnje tice, nisam merio ali sudeci po crticama kontam da je tu negde oko 10, sve gradska voznja
dobro to ti je gradska voznja,auto ti nije razradjen i moras imati na umu da kad sipas na pumpi 10l dobijes litru manje...sta da se radi kad su nam
pumpadzije postene zato ih i hapse :)
spustice se potrosnja cim ga razradis tako je i meni bilo samo opusteno...vozi i ne gledaj crtice.

MajorSoul

Meni je potrosnja ista od kako sam prvi put sipao pa sve do sada. Valjda se za ovih 4.500km razradio  :whistling:
Al da ne idemo mnogo u off, kad budes mogao postavi slike da se malo divimo crvenom djavolu  :jea:
..need more buttons..

crevce

Jes da ga nisam oprao i jes da nema sunca ali napravio sam par fotki samo za kolege forumase koji ne mogu da docekaju  :) a bice jos slika kad bude lepse vreme.

MajorSoul

:aplause:  :woo-hoo: Ma sta mu fali ne vidi se da je prljav
Bravo bravo odlicno izgleda  :jea:

Puno srecnih kilometara zelim  :fire:
..need more buttons..

Aleks

crevce

Sve su Dacije lepe al ova mi nekako najlepsa  :)