novi korak na putu - stigao stepway

prethodna tema - sledeća tema

sphex

Super za šoping, svaka čast za opsi ;) a od fotki očekujem "nešto više" s obzirom na aparaturu
Srećno i gazi!
we brake for nobody!

brave

Zoran

Fidel, svaki auto ima mana i svakako trebamo sagledati i tu stranu medalje.
Sam svoj gazda - vazda.

perke21

:ziveli:
Dobre su metlice prvih 6 meseci, posle škripe  :bullshit:. Mislim da nisi morao original naslon, zbog garancije. Ipak je 125 mnogo. U spajderu ima upola jeftinije. Parking senzore si mogao da im doneseš i da ti oni ugrade, takođe ne gubiš garanciju. To je isto kao što ljudi donesu muziku pa je oni ugrade.
Meni se ne dopada što nema električne podizače pozadi, kao i što je radio/mp3 samo za dva zvučnika. Da bi ugradio zvučnike nazad moraš da menjaš i radio/mp3, bezveze  :(

jasho

Super opis!

Što se tiče potrošnje imaš na forumu metod provere stanja goriva putem pritiska polugice za kilometražu tzv.test koji odradi, u principu ugasiš auto, držiš pritisnutu polugu, daš kontakt, sačekaš par sekundi i onda ti izbaci šifru kod  mene je 7010 čini mi se i na drugi pritisak poluge izbacio ti količinu goriva u rezervaru! Naravno da ne zaboravim kazaljke koje same skaču  :respect:

fidel

Hvala, sviđa mi se to sa proverom količine goriva, sad sam tražio nešto o tome i našao u delu koji govori o bc. Kao i korisna informacija da jedna crtica na meraču goriva predstavlja oko 5 litara. U svakom slučaju, kad se finansijski oporavim, raspitaću se o mogućnosti ugradnje bc u Stepway, mislim da je to korisna spravica, i pored svih nedostataka o kojima sam čitao na forumu.

MajorSoul

:wind:
..need more buttons..