Prvi član sa 500.000km

prethodna tema - sledeća tema

Veterinar

:to: Isto tako je moguce da taj covek (pod uslovom da se radi o znacajnom liku, a ne spremacici) prouci postove nezadovoljnih korisnika usluga RNS i pokusa da deluje, povremeno navodeci primere svog delovanja ili izlazeci u susret ocajnom vlasniku koji ne moze da se izbori za svoja prava (setih se Danielove korozije npr.).

ziki_the

taxista1974

Ne zelim da se udaljavam od teme i ulazim u polemike o odnosu RNSa prema vlasnicima Dacije i drugih vozila koja prodaju. Ovde iznosim licne stavove i iskustva. I ne tvrdim da je nihov odnos prema meni, kao vlasniku auta, bio i da je savrsen. Savrsenstvo ne postoji, ni u izradi auta a ni u ljudskom faktoru od koga zavisi odrzavanje istog. I mnogo mi je zao ako sam u nekim drugim postovima ostavio utisak da su privatni mehanicarski servisi savrseni.

Veterinar

:to: Da se ne bi tema prosirila na ovlascene i neovlascene servise, za to postoje odgovarajuce teme. U ovoj temi se "obradjuje" automobil koji je presao preko pola miliona kilometara i pozitivna i negativna iskustva vezana za to.  :wave:

strucnjak79

mladja73

Hajde pronadji ga i ukazi mu na DFS. Bilo bi dobro cuti iskustva jos jednog clana sa polamilionskom kilometrazom.
Trčeći il' polako, svi na kraju stižemo na isto mesto.

dobronamjerni

Cestitam novom rekorderu, cuj 550.000!!! vidi link  :aplause:

hobbista

taxista1974: svaka čast na pređenoj kilometraži. Da je na čelu marketinga neki "pismeni" direktor, zbog one reklame koju si im dao u štampi trebali su, u najmanju ruku, da uzmu tvoj auto, i da ti u znak zahvalnosti daju nov!

U ovom delu offtopic-a bih se samo osvrnuo na jednu stvar:

Citat: taxista1974 poslato 04.04.2011. - 11:54
Dobar deo vremena proveo sam u razgovoru sa direktorom prodaje a dotakli smo se i ovog foruma, kao i problema koje iznose clanovi. Kao sto sam vec rekao, forum se redovno prati, ali je nemoguce da jedan covek odgovori na sva pitanja i probleme.

Nije potrebno da daje odgovore, već da osluškuju povratne informacije, i da u skladu sa tim rešavaju probleme u svom dvorištu  :ne:
Postao sam Kalif umesto Kalifa  :D

Zoran

Hobbista potpuno se slažem sa tobom.
Zemljak sa 550 000 km čestitam - lijepo ti izgleda auto, ako ti treba naljepnica foruma pošalji mi adresu na pm da ti pošaljem poštom  :wave:.
Sam svoj gazda - vazda.

DarioGTI

Velike čestitke taxisti iz Tuzle!!  :ziveli: :ziveli:
Nekada:
'03 SupeRNova E7J LPG Europa - 219.200km (prodan)
'07 MCV K4M LPG Laureate A/C- 55 000km (prodan)
'02 SupeRNova E7J LPG Europa - 114.150km (prodan)
A tu je još:
'05 Logan K7M Laureate A/C - 200.000km and counting (HR)
'21 Sandero 1.0 ECO-G H4Dt LPG Comfort - 10.000km (HR)

Loganovac

Lakše malo, čovek još nije naš član, nadam se da će se to uskoro promeniti. Da je za svaki respekt - jeste.  :to:
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

taxista1974

Za svaku pohvalu, osim potamnelih farova, nikad ne bi rekao da je toliko presao. A komentari su im vrh, sve ljubitelji G.vna Obavijenog Limenom Folijom 2

Demilut

Citat: taxista1974 poslato 17.01.2011. - 10:56
kilometraza je vec na 504 000, i malo vise. Pohvalio sam se Dacia servisno prodajnoj mrezi, a evo sta su mi oni odgovorili.

Vala stvarno svaka cast ... cekaj to si presao bez generalne??? Koji je motor??? Prelazio sam i ja sa nekim kolima, ali od Dacije to nisam ocekivao ... to je stvarno ekstremno visoka kilometraza ... jer pazi, Golfov poznati dizel uglavnom je dozivljavao kraj izmedju 110 i 140 hiljada ... na Audiju, ponovo dizelu ( 2.5 V6 TDI ) radio sam generalnu posle 220.000 ... tako da ... ovo je stvarno izvanredan uspeh i radujem se tome ... jos jedan dokaz da nemci ( tu pre svega mislim na VAG) nisu nista drugo do izvikani krsevi!!!

DarioGTI

Citat: taxista1974 poslato 08.04.2011. - 14:33
A komentari su im vrh, sve ljubitelji G.vna Obavijenog Limenom Folijom 2

Velika vecina, ali nađe se i pokoji pravi tj istinski komentar!  :ziveli:
Nekada:
'03 SupeRNova E7J LPG Europa - 219.200km (prodan)
'07 MCV K4M LPG Laureate A/C- 55 000km (prodan)
'02 SupeRNova E7J LPG Europa - 114.150km (prodan)
A tu je još:
'05 Logan K7M Laureate A/C - 200.000km and counting (HR)
'21 Sandero 1.0 ECO-G H4Dt LPG Comfort - 10.000km (HR)

Loganovac

Što se kilometraže tiče, moj kolega ima Kadeta kockicu koji je bez otvaranja motora prešao 850.000km. Poklonio ga zetu, još ide, videćemo dokle. Ovo ne umanjuje uspeh Taxiste, već stavlja znak pitanja na činjenicu da motori renomiranih svetskih proizvođača tek tako riknu na kilometraži na kojoj i Zastave još uvek samo piču...
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.