Prvi član sa 500.000km

prethodna tema - sledeća tema

taxista1974

Moja jedina zelja je bila da pokazem kvalitet Logana, nijednog trenutka nisam zeleo nesto vise. A reportaza izlazi u cetvrtak u SATu na 4 i slovima cetiri strane!!!!!! :to: Hvala svima na podrsci i lepim zeljama i svima zelim veliku kilometrazu bez kvarova.  :ziveli:

Csaba

Svaka čast Taxisto! Ulepšao si mi/nam dan :respect: :hall:
Želim ti još ovoliko bezbrižnih kilometara, a na stipse zvanim RNS  ne vredi ni živce ni vreme trošiti! :banghead:

Sir Oliver

Da su ljudi, postideli bi se!
Taxista, od srca  :aplause: :too: :hall:
I drink to make other people more interesting.

dsit

Dobro,mozda ovi iz rns ne smatraju to kao za neki veliki uspeh jer verovatno nisu bili retki renoi sa 500+ k kilometrazom. Znajuci kvalitet renoovih motora pogotovo tih starije generacije, varovatno se to u neku ruku od njih i ocekuje.
Npr u firmi imamo 2 auta (ne reno) koja su na preko 500.000 bez otvaranja i i dalje jeko lepo rade. Ovaj drugi je vec blizu 600 i kad ih oteramo u servis niko se nesto ne iscudjava.
Da se razumemo,ne opovrgavam uspeh kolege taxiste cak naprotiv, al kontam da zatupnici/serviseri ne gledaju to istim ocima kao mi kupci/korisnici.

MajorSoul

Voleo bih da taksista dotera i do milion pa da vidim onda reakcije!  :whistling:
:wind:
..need more buttons..

Raja

A ja bih voleo da nam taxista1974 dođe na okupljanje i bude počasni gost.

dejanz

Pa ovo je idealna prilika za raklemu, samo da ga neko otkupi od taxiste1974 i stavi u salon sa reklamnom porukom Ovako izgleda Dacia posle pola miliona kilometara i to na taxiju. Nema jeftinije i ubedljivije reklame za nase drustvo i za naseg prosecnog vozaca. Jeste da nije nista specijalno da jedan auto predje 500.000km ali mnogi su jos uvek skepticni kad je brend dacia u pitanju, zato su trebali da iskoriste ovu priliku.
Taxista1974 je dokazao ono u sto smo svi mi verovali i i nadali se a to je da je Dacia solidan auto.
Svaka cast za taxistu1974, njegov trud i vreme  :respect:

Loganovac

Citat: Raja poslato 01.02.2011. - 12:12
A ja bih voleo da nam taxista1974 dođe na okupljanje i bude počasni gost.

+1!  :aplause:
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

saša61beograd

I ja se bližim ovoj kilometraži.Po mojoj računici biće to u proleće 2048.godine.Budite redovno na Forumu da se ne iznenadite.Šalu na stranu,Taxista 1974 je stvarno zaslužio da bude počasni gost!

perke21

Reklama za reviju SAT na RTS: Dačija sa prvih 500.000
:woo-hoo: :woo-hoo: :woo-hoo: :ziveli: :ziveli: :ziveli:

MajorSoul

Sale bas si me nasmejao!  :Smiley:
:wind:
..need more buttons..

dzule

evo, kupih sat reviju, i pozurih da javim naslov sa naslovne strane:
"maraton na srpskim putevima Dacia Logan posle 500.000 km", a popodne laganica cu da citam i uzivam....
jos jednom bravo za taxistu, bravo za daciu!!!!!!!!!!!!!!!
daj boze da mene sluzi 150.000-200.000 pa cu kupim isti takav za par godina, i uvek teram nov, pouzdan automobil....

strucnjak79

Da li neko zna moze li se ova revija kupiti u BiH?

david

Nemam pojma ja taman citam i sedim za kompjuterom. Sale sta da kazem slike su extra..  :dobro: :aplause: :friends:

VeDuS

Procit'o sam naglas prijatelju uz kaficu.Ja sav vazan a on zbunjen.Slusa i samo govori: "Uuu Jeeee... te ! Valjda cu i ja sa puntom makar pola od ovog"
Taxista svaka cast,jos puno bezbednih kilometara sa bilo cime i .... ako vec nisu oni iz SAT-a castice te svaki forumas na koga naidjes.
Sretno !