Novi Logan

prethodna tema - sledeća tema

DarioGTI

Da li će i ovaj ključ za točkove pucati kao i onaj kod ph1 modela o kojima smo pričali na forumu?  :zloca:
Nekada:
'03 SupeRNova E7J LPG Europa - 219.200km (prodan)
'07 MCV K4M LPG Laureate A/C- 55 000km (prodan)
'02 SupeRNova E7J LPG Europa - 114.150km (prodan)
A tu je još:
'05 Logan K7M Laureate A/C - 200.000km and counting (HR)
'21 Sandero 1.0 ECO-G H4Dt LPG Comfort - 10.000km (HR)

ivan-bgd

Keka

Citat: Aleks poslato 01.03.2013. - 13:40
Izgleda se malo radilo i po pitanju "sistanja vetra", postavljeni kederi na "a" stubu i na gornjem delu zadnjih vrata kod "b" stuba:

Kao da su citali i gledali sta smo mi radili po Forumu.

Ni ja nesto nisam odusevljen, narocito ovim gumicama koje izgledaju kao da sam ih ja lepio. Nisu zadihtovali napadnu ivicu vrata pa ce i dalje da sisti.
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

ppejic

Ne sisti tu, sisti na 70% visine ivice

Taj dodatni keder je sklon otpadanju, inace pasuje i na nase "dtare" Dacie.

Vladan

Posto sam bio danas do hit auta na proceni pogledao sam Logana 1.2 ambience i laureat. Bila je velika guzva pa nisam mogao bas detaljno da ga pregledam ali prvi subjektivni utusak po pitanju osnovnog modela je sledeci:

-plastika je ista o poboljsanju nema ni govora,
-zavrsna obrada losa, vidi se na par mesta da spojevi nisu lepo legli (na prvoj slici odmah ispod ablendera ako zumirate videcete prazninu posto se lose spajaju)
-ima previse platicnih delova koji su estetski dodana a koji ce se rastresti na nasim putevima
-rucica za muziku je dosta losa i meni deluje poprilicno krto
-plastika na vratima je dosta losa nekako izlizana u odnosu na ostatak
-menjac ima kraci hod i deluje mi za nijansu precizniji
-volan manje vise isti
-sedista ista sto se udbnosti tice kao i na starom sanderu
-zvuk vrata pri zatvaranju je dosta puniji
-pozadi mi deljuje da ima vise mesta
-jako lepo izgleda uzivo

U laureatu razlika je vise nego ocigledna

- sedista su svetlosnu godinu bolja
-kozni volan i rucica menjaca
-plastika na vratima i centralnoj konzoli deluje kvalitetnija
-tockici za klimatizaciju su definitivno bolji
-na istom mestu los spoj

U svakom slucaju mi se svidja i pored ovih nedostataka ali mislim da je dodatna oprema bezobrazno skupa

:)

ppejic

Konačno je predstavljen. Olalaaaaa!

Ima još slika, ali za sada ovoliko

http://www.dacia.ro/modele-si-preturi/noul-logan-mcv/

Izvor DACIA:

ivan-bgd

Dobro je dobroooo. :too: Nego kad li će da istaknu cifru :ces:

ppejic

Ne postoji zvanični cenovnik, ali će početna cena biti 8990E. Pretpsotavljam za 1.2 16V, ali o agregatima još nema info. Što bi francuzi rekli "Olala"
Definitivno moj sledeci auto, makar i polovan.

ivan-bgd

Koliko sam razumeo imaće sličnu cenu kao i stepway.Čini mi se da ni njega nema ispod tih 8990 :ces:

ppejic

8990E je objavila DACIA

ivan-bgd

Hm kome treba karavan ne verujem da će da ga negde kupi kod drugog brenda za ove ili manje pare :whistling:

ppejic

Information "fit and functional, the new Logan MCV offers, due to its size, generous interior space, with five seats and a luggage compartment volume of 573 liters," said Dacia. So, as expected, the new Logan MCV is available only with five seats and is now a conventional wagon.

New Dacia Logan MCV is well equipped and offers more comfort and safety. Among the facilities available in the series since the first trim level, include ESP stability control system, steering, side airbags (for all markets where it sells engines Euro 5) and folding rear seats 1/3 and 2 / 3 (in all trading countries), according to Dacia.

New Logan MCV offers a wide range of equipment, says Dacia: MEDIA NAV multimedia system, limiter / speed regulator, rear parking assistance and the ECO mode. The new turbocharged TCe petrol and turbo diesel 1.5 dCi 90 and ensure greater driving pleasure, but also a low consumption and lower CO2 emissions.

The new MCV is 4.49 m long, 430 mm longer than the new Sandero. The machine allows you to carry objects up to 2.7 meters long.

"The interior has been designed to ease the life on board. Such were provided numerous storage spaces, practical and affordable, totaling a volume of 16 liters. Among these areas of the front and rear doors, pockets in the backs of chairs or space storage on top of the dashboard. tablet wrapped trunk type (depending on version) can be used, if necessary, as additional storage support, "it said in a statement Dacia.

Daniel

Ima li neko pravih fotografija sem rendera?
The good thing about being a pessimist is that you are always either proven right or pleasantly surprised.

ivan-bgd

Odeš do Ženeve pa vidiš
p.s. kolega jesi oživeo:)

ppejic

Zahvaljujem se prijateljima sa http://www.4tuning.ro na "brzim fotografijama"