Probne tablice.... žešći bezobrazluk....

prethodna tema - sledeća tema

Goky

Nadam se da nisam promašio mesto za ovu temu, naime stvar je sledeća...

Policijska uprava u Nišu je izdavanje probnih tablica prebacila na firme koje rade tehničke preglede... Kada sam otišao po probne tablice (pošto sam samo tako mogao da prevezem auto) računica je sledeća:
Jednodnevno osiguranje.....421,00 din.
Republička taksa..............700,00 din.
Taksa PU Niš...................420,00 din.
Provizija banke................200,00 din. (provizija za dve uplatnice u pošti - banci maksimalno 50 din.)
Usluga za probne tablice...1.000,00 din. (ovo je usluga koju zaračunavaju oni kao firma)

Znači, neviđeni bezobrazluk...
Sandero Stepway 1.0 TCE 90 Expression
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sandero Stepway TCe 90 Prestige
Dacia Sandero 1.4 MPI Laureate
Fiat Punto Mk1 1.2 8v + TNG
VW Buba

kiconix

DejanLogan

ja sam moj dovukao golfom sa cvrstom rudom... ne znam dal je po propisima al nisu mi dali da ga odvezem a i komsija  :cap: je isao samnom pa se nisam plasio...  :Smiley:

Vihor

Sve što radi na struju ima beli dim u sebi. Kada taj beli dim jednom izađe, to više nikada neće ponovo da radi.

leotar

Ako se ne varam, ovo sve pobrojano je negdje oko 27.5 EUR. Koliko dana ti vaze probne tablice? Konkretno u mom slucaju, uzeo sam probne tablice za 3 dana i to me kostalo 15 KM (oko 8 EUR) i odmah u servisu odradio tehnicki (oko 25 EUR) koji mi je naravno vazio kod prve registracije. Ovdje su probne tablice 5 KM po danu (oko 2.5 EUR). To sto su me ostali troskovi prve registracije dosli oko 250 EUR je druga tema...  :cekicem:

Goky

Ovo su bile jednodnevne probne tablice.... ovde je problematična "bezobrazno" visoka naknada agencije za tehnički pregled koja ne zavisi od dužine trajanja tablica....
Sandero Stepway 1.0 TCE 90 Expression
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sandero Stepway TCe 90 Prestige
Dacia Sandero 1.4 MPI Laureate
Fiat Punto Mk1 1.2 8v + TNG
VW Buba

Dragan.vi

Ko nam je kriv kad živimo u lopovskoj državi :badmood:

david

Ostavis kola u servisu i sve odradis, stavis tablice i paljba sa parkinga, tako sam ja uradio...

LeNgenda

+1

AC Markovic je sve odradio i naplatili su 22.000 dinara, tako da je auto odmah bio spreman za put ka Vladivostoku.
Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.

srbenda

Isto kao i LeNgenda. Ostavio kola u servisu na njih parkingu, odradio sve u supu i sa tablama pod misku i do auta.

Loganovac

Ljudi, kupili ste kola u mestu prebivališta pa ste mogli tako da ih registrujete, Goky i ja nismo mogli...
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

david

Ja sam kola uzeo u Hitu a iz S.Pazove sam, ostavio ga preko vikenda i u ponedeljak ga preuzeo...

Loganovac

To bi bio drugi način, ali treba izdržati...
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

mladja73

Trčeći il' polako, svi na kraju stižemo na isto mesto.

dovla

CitatOstavis kola u servisu i sve odradis, stavis tablice i paljba sa parkinga, tako sam ja uradio...

:to: