Koliko dugo (km) radi vas TNG uredjaj u autu?

prethodna tema - sledeća tema

ducha013

Koliko kilometara ste presli sa vasim uredjajem? Da li ste imali vece popravke koje su i koliko kostaju? Sta je najskuplje sto ste popravljali /menjali? Koji uredjaj?

dsit

24.000km i samo jedan redovan servis posle 10.000 koji kosta 1500 din.

stalker

Ja prešao 40 000 km, bio 2-3 puta u servisu onako usput. Zapravo jednom mi je zamjenio filter od plina a drugi put štelovao pokazivač količine plina u tanku, malo kontrola plinske mape itd.
Nakon ugradnje ništa više nisam plaćao, sve gratis.  :aplause: Moj majstor je čudo  :respect:
www.renault-klub.hr
www.du-moto.com

brankovs

Deda

1700 i idem sutra na prvi servis koji je predvidjan na 1000 km...ali sam malko pretero..
Nemam nikakvih problema za sada i verujem da ih necu ni imati na dalje..  :lazy:

kiconix

100000, zamenjena jedna dizna (80e), i par servisa. Sam se bavim servisiranjem. Uredjaj BRC.

Keka

37.000 km, redovni servisi na 10.000 km.

Problemi: nedavno blokirala 1. dizna u zatvorenom polozaju, "zbog prevelike kolicine aromata (ulje) u gasu", sredjeno za 15 min, cena 0 din.
Valjda mogu i ja jednom u zivotu da budem svaki dan pijan!

mladen895

Kad se mora,sve  je tesko.

Boss

Sa 10 vozila Dacia Solenca  3 miliona kilometara a trenutno sa 10 Logana polako prebacujemo 2 miliona kilometara na gas,normalno uz redovno odrzavanje.Cirka nekih 5 miliona km iskustva. :hihi1:

ducha013

Citat: Boss poslato 16.03.2010. - 22:45
Sa 10 vozila Dacia Solenca  3 miliona kilometara a trenutno sa 10 Logana polako prebacujemo 2 miliona kilometara na gas,normalno uz redovno odrzavanje.Cirka nekih 5 miliona km iskustva. :hihi1:

Koji su uredjaji ugradjeni i sta ti podrazumeva redovno odrzavanje (samo filteri) ili jos po nesto?   To nesto nas interesuje ako ima.

Boss

srbenda

VeDuS

10000 km  (za 7 meseci) i nikakvih problema.Na servis idem kad i za auto - na 15000 km.Gas ugradio posle predjenih 1000 km na benzin

Loganovac

Citat: srbenda poslato 17.03.2010. - 13:24
1011km  :hihi1: :hihi1: (za 4 nedelje koliko ga imam)

Jel na gas? Ako ne, onda je  :offtopic:. I zašto :hihi1: :hihi1: ?  Ja sam u toku prvih mesec dana prešao 3.000km.... Sa 1000km mesečno si na proseku, ali prvi bi trebalo da je prvi. 'Oću da kažem da lično smatram da si malo prešao.
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

nik

Do sada oko 47.000.
Ugrađen BRC sekvencijalni uređaj dva dana posle kupovine auta u ovlašćenom servisu u Zemunu.
Dosadašnji problemi:
- 800 km nakon ugradnje povremeni nekontrolisani porast broja obrtaja-na prvom servisu zamenjen senzor protoka-garancija.
- Na 18500 blago nemiran rad motora na gas-konstatovan loš lem na nekom delu instalacije (ne sećam se naziva dela), zamenjen taj deo i pravilno zalemljeno (izuzetno pohvalno s obzirom da su mogli i samo da poprave lem)-garancija.
- Od nekih 35.000 km nepravilno funkcioniše LED pokazivač kol. plina (dok je rezervoar pun gore normalno 4 LED, kada kol. plina padne na nivo da treba da gore 3 LED, počinju da blinkću sve 4 i tako sve dok nivo ne padne na nivo kada treba da gori 1 LED. Tada za nekih 5 minuta upali 3, zatim 2 i onda 1 LED i tako ostaje do pražnjenja rezervoara. S obzirom da precizno pokazuje potrošnju kada gori poslednja LED i kada blinkće rezerva (po 12 litara plina), a uz konsultaciju sa serviserom, ja tu ništa nisam dir'o.
- Na 41.000 km opet blago nemiran rad motora-na redovnom servisu konstatovan extremno zaprljan filter tečne faze (posle tog iskustva i zapamćenog izgleda filtera koji je bio pun rđe-verovatno iz rezervoara preporuka za redovan servis i redovnu zamenu filtera)-isto otklonjeno redovnom zamenom  filtera.

Sve u svemu-prezadovoljan (pu, pu, pu)
Jeste da BRC uređaj bučnije radi od drugih (kad radi na plin čuje se kao dizelaš) meni ne smeta. Uređaj se otplatio i već sigurno uštedeo bar još pola cene koja je za njega data (1050 EUR) što je i suština ugradnje. :to: