Kupovina nove Dacije

prethodna tema - sledeća tema

Krle87

I meni su rekli april, maj da stiže auto. Međutim kažu da su se potrudili da me ubace ranije itd. Auto sam baš menjao, dodavao opremu i ne verujem da je neko odustao sa baš tako specifičnim paketom. Svakako neka stigne pa kako god.

P. S. Mali off, kada stigne oglasiću ovde starog na prodaju, želim da kupi neko ko je iole u Dačija svetu. Pa posle na polovne ako ovde ne bude hteo niko.

maestral5747

Moj ide u proizvodnju 02.03., čim se porodi ide na brod pa pomalo do prodajnog salona

kiconix

glavonja3

kiconix

To ima logike.
Al sta ja znam, brod iz Rumunije do Splita  :ne:

Trumpeter

Stepvej su počeli da prave i u Maroku

saša61beograd

Praviće i Sandera u Rumuniji.

kiconix

To su dobre vesti.  :dobro:

Trumpeter

Nema više jeftinijih modela, u ponudi samo

hd wallpaper 1920 x 1080

Capriolo

Ima neke logike što su ostavili samo najviši paket, kako bi standardnom opremom bili malo konkurentniji. Ali ima tu greška u opisu opreme, na naslovnoj strani tog paketa opreme, na slici koju si postavio. Piše da ima i automatski klima uredjaj, a on se doplaćuje.

Trumpeter

Izbacili belu boju iz ponude koja je bila besplatna.

Veterinar

Ako meni stigne auto koji sam poručio u boji i opremi koju sam izabrao, bicu mnogo srećan. Ako ne postoji boja koja se ne doplacuje, onda mora da se izmeni cenovnik. Tuljani.  :ne:

Veterinar

Zato smo je stavili u pricaonicu. Da se urediti. Za početak, pomenuti prilog o Joggeru postaviću u temi o tom automobilu.  :wave:

glavonja3

Vidim pisete o Dzogeru, pa da vidim kakav je na sajtu i sta jos ima jer nisam gledao neko duze vreme... Pogledam na Dacia.RS startne cene za 4 tipa Dacija (Daster, Stepvej, Logan i Dzoger) - cene skoro iste  :ha: Tu su svi oko 14 hiljada evra plus minus 600 evra. Nije bitan oblik, velicina, cak ni motori nisu potpuno isti, cena je ista za startne verzije. Odem na BiH sajt, pogledam cene, sve su 30 hiljada maraka plus minus 700 km sto mu dodje razlika jos manja, oko 350 evra plus minus.

Ljuba82

Na zvaničnom sajtu ima kao onaj konfigurator. Bez namere kupovine, hteo sam da vidim otprilike cene Dustera i iz nekog razloga i sačuvao PDF. Datum 9.12.2021.

Evo baš sinoć videh, cene veće za 300 eur, isti model!