Novi Dacijas :)

prethodna tema - sledeća tema

Aleks

Čestitam! Neka te lepo služi.

bugi

Lepa masina, nek je sa srecom :ziveli:

step.SU

Hvala vam svima, jos jednom  :friends:

Jeste puno bolji osecaj u voznji u odnosu na prethodnu, taj osecaj kad dobije dodanu snagu na 2 i nesto hiljade obrtaja :hall:

Bez plina, cist benzin, za sada pokazuje prosecnu potrosnju od 4,5, ali tek sam 30ak km napravio.

Foliju na radiju necu dirati dok sama ne spadne  :Smiley:
CITIUS - ALTIUS - FORTIUS

MitarMrgulic

I kod mene još uvijek stoji folija :)

Ono što je meni bilo neobično kod novog auta, je da su kod Dacije opruge pojaseva, dok se ne razrade, prilično jake, pa mi je stalno kopča od pojasa udarala "zveng" iznad glave kad bih otkopčao pojas :)

Tek nakon oko mjesec dana, to se unormalilo...

step.SU

Kolege, imam jedno pitanje. Interesuje me onaj eco mode, uglavnom sam vozio u eco, a ponekad iskljucio da bih imao vise snage. Da li je problem ako budem stalno ukljucivao, iskljucivao, ili bolje da ostavim u jednom modu duze vreme?

Vladan P

Slobodno uključuj (isključuj) prema želji i potrebi.
Ništa loše se neće desiti.
Zajedno smo skupa !

step.SU

Pozdrav drugari, evo mene ponovo posle duuuugo vremena i 130k km pod nogama Dacijasa. Menjao sam posao, lokaciju, sve, sada sam tu u BGu i ponovo cu da se aktiviram oko auta i tu na forumu, a uskoro ce biti i jos neka slicica stanja Dacije posle toliko km. Ono sto mogu ovako napamet da kazem jeste da su se pojavili mali gremlini unutra, ali to je sve zbog puteva i offroada, tako da se ne zalim :D 

Mali servisi do sada obavljani redovno, prvo na 20, posle na 10k km, tako mi je rekao majstor, a sada moram i veliki servis da odradim. Citam malo ovde, bice da dobrano kasnim...  :Smiley:

Loganovac

Dobro se ti nama kambekovao, ajde sad polako pa udri!  :ziveli:
Okolnost - kipuća voda, koja krompir omekša ali u kojoj jaje otvrdne.
Dakle, ne žalite se na okolnosti već razmislite od čega ste napravljeni.

step.SU

Drugari, posto nista jos i nikog ne poznajem po BGu, da li mi mozete preporuciti nekog dobrog majstora, ceka me veliki servis, pa da ne idem za Suboticu samo zbog toga...?

Loganovac

Imaš privatnu poruku.  :wave:

astmario

Ne stekaj se prosledjuj, od kako nema Hobiste muke!

Raja

Sve se nešto mislim da napišemo peticiju u stilu: Hobi vrati se, mnogo nam nedostaješ.  :write:

Loganovac

Nije neki problem, tu je Hobijev ortak Suki, radili su zajedno u Sukijevoj radionici, stari drugari i saborci, iskusni i iskreno zaljubljeni u auto mehaniku. Ali ne mogu ovako javno da delim kontakt, širićemo privatnim porukama kome zatreba.

MitarMrgulic

Blago vama kad imate dobrih majstora mimo ovlaštenih...

U SA je bio jedan vrstan majstor za Renault i Dacia program, dugo godina glavni majstor u ovlaštenom servisu, nakon toga pokrenuo svoj servis. 

Nažalost, Covid ga odnio u 40 i nekoj godini :( 

Nakon toga, radnju kako sam čuo, preuzele neke kolege, nisam još išao, ali kako sam van garancije, vjerovatno ću se uskoro uputiti...

astmario

Citat: Loganovac poslato 17.08.2024. - 12:24Nije neki problem, tu je Hobijev ortak Suki, radili su zajedno u Sukijevoj radionici, stari drugari i saborci, iskusni i iskreno zaljubljeni u auto mehaniku. Ali ne mogu ovako javno da delim kontakt, širićemo privatnim porukama kome zatreba.
Bio, radio, zadovoljan!
Nazalost poslednji put kada sam menjao homokineticki zglob se izgleda nismo sporazumeli, rece posle 15h je u radionici, ja dosao u 17h a on je izgleda ocekivao tacno u 15h, posle mu zena popizdela sto kasni za nesto drugo, a ja uzrok, od tada se ne javlja na telefon :bonk:
Ali dobro, idemo dalje sto kazu.